• "Vi är en snickerifirma med gedigna snickare i Stockholm för specialanpassade möbler & inredningar"

Om oss

Fanco AB är en bygg, snickeri och målerifirma som har fått en nystart och har en mer lysande framtid än någonsin tidigare. Vi har den största samlade erfarenheten du kan hitta inom branschen. Den har ackumulerats genom många arbetstimmar och ett öppet sinne för hur mycket det finns att lära sig inom branschen. Har du ett uppdrag som du behöver ha utfört så tveka inte på att lämna in informationen till oss. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Vision

Vår vision är att bli bättre och bättre för varje dag, men även om vi växer vill vi hålla fast vid att alltid producera bästa kvalitet samt att ha en nära relation till våra kunder.

Vi vill alltid hålla bästa möjliga service och se till att du eller ditt företag är mycket belåtna med vårt projekt tillsammans.

Vi vill guida dig eller ditt företag men alltid ha öronen öppna för era idéer och önskemål.

Nisch

Vi inriktar oss till alla företag eller privatpersoner som vill få gjort genuina hantverk inom trä. Vi vill nå ut till alla med ett öga för kvalitet och design.

Affärsidé

Vår affärsidé är att skapa kvalitets möbler och inredningar mm för kräsna företag och privatpersoner. Vi vill satsa på att tillverka kvalitet före kvantitet.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.